Pyörä ja Urheilu A Koskinen Ky , Vaahteratie 18, 12100 Oitti

Perinteikästä palvelua pyöräilijöille!

Urheiluvaatteet Oitti

Pyörä ja Urheilu A.Koskinen tarjoaa laadukkaat urheiluvaatteet niin vapaa-ajan liikkumiseen kuin ammattikäyttöön. Meillä on kattava valikoima urheiluvaatteita esimerkiksi pyöräilyyn, hiihtoon ja juoksuun. Lajikohtaisia asuja löytyy myös moneen muuhun lajiin. Liikkeemme sijaitsee Hausjärven Oitissa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tervetuloa!

Vapaa-ajan vaatteet

Rentoja, hyvännäköisiä ja teknisesti toimivia asuja löytyy niin aktiiviseen kuntoiluun kuin viihtyisään vapaa-aikaan. Tunnetut merkkituotteet takaavat laadun ja hyvän istuvuuden. Tule sovittamaan ja ihastu uusiin vaatteisiisi!

Seurapuvut

Kauttamme saat myös kestävät ja hyvännäköiset seurapuvut ja -asut. Kysy lisää, niin laadimme kilpailukykyisen tarjouksen!

Kengät urheiluun ja vapaa-aikaan

Meiltä saat kengät kävelyyn, hölkkään, juoksuun, vaellukseen tai vaativaan vapaa-ajan käyttöön. Löydämme sinulle varmasti sopivat ja mukavat jalkineet. Kenkiä voit testata liikkeessämme kävelemällä tai hölkkäämällä juoksumatolla. Näin saat varmasti oikean tuntuman uusiin jalkineisiisi ja voit verrata eri vaihtoehtoja luotettavasti.