Pyörä ja Urheilu A Koskinen Ky , Vaahteratie 18, 12100 Oitti

Perinteikästä palvelua pyöräilijöille!

Polkupyörät Oitti

Pyörä ja Urheilu A.Koskinen tarjoaa laajan valikoiman polkupyöriä kilpailukykyisin hinnoin. Valikoimissamme on sekä uusia että käytettyjä polkupyöriä. Edustamiimme tuotemerkkeihin kuuluvat mm. Felt, Madison, Rock Machine,Tunturi, Hibike ja Winora. Liikkeemme sijaitsee Hausjärven Oitissa, hyvine kulkuyhteyksien varrella. Tervetuloa tutustumaan paikan päälle!

Uudet polkupyörät

Ostaessasi meiltä uuden pyörän, saat sen aina valmiiksi kasattuna ja säädettynä, sekä opastuksen pyörän oikeaan käyttöön ja hoitoon. Saat myös maksuttoman tarkastushuollon 20" ja sitä suurempiin pyöriin n. 100 km ajon jälkeen. Jos haluat tutustua ja testata pyöriä omassa rauhassa, voit varata liikkeeseemme henkilökohtaisen ilta-ajan.

Kuljetamme uuden pyörän halutessasi kotiisi lähialueille. Toimitus on ilmainen 0–15 km säteelle, 15–30 km matkasta toimitusmaksu 20 €.

Käytetyt polkupyörät

Myymme myös käytettyjä polkupyöriä. Pyörät ovat ajokuntoon tarkistettuja ja joukossa on aika ajoin myös todellisia helmiä. Jos sinulla on hyvä käytetty pyörä, saat siitä huippuhyvityksen vaihdossa uuteen menopeliin.


Polkupyörän varaosat, tarvikkeet ja huollotEmme myy kertakäyttöpyöriä. Varaosat ja polkupyörähuollot hoituvat asiantuntemuksella ja vuosien kokemuksella saman katon alta. Meillä on laaja valikoima varaosia ja tarvikkeita suoraan hyllyssä. Erikoisosat toimitetaan parissa päivässä johtavilta varaosatoimittajilta. Tutustu huoltopalveluihimme tarkemmin.

ari koskinen

Lue Arin vinkit uuden polkupyörän hankintaan.

1. Koeaja ainakin muutama eri pyörä

Koeaja 2–3 erilaista pyörää. Vaikka pyörä olisi teknisesti kuinka hyvä tahansa, muttei tunnu hyvältä, niin silloin se ei ole sinun pyöräsi!

2. Älä tuijota hintaa

Keskity hinta-laatusuhteeseen. Kallis ei ole välttämättä paras vaihtoehto, halvin ei koskaan. Halvasta pyörästä tulee tosi kallis, jollei se tunnu hyvältä ajaa. Tällöin se jää käyttämättömänä lojumaan nurkkiin.

3. Säädöt valmiiksi kuntoon

Ostaessasi pyörän minulta, saat sen valmiiksi säädettynä juuri sinulle. Saat myös opastuksen pyörän oikeaoppiseen käyttöön!

4. Muista huollot ja kysy apua

Mikäli pyörääsi tulisi ajan saatossa ongelmia, et jää pulaan. Huolto pelaa ja varaosia löytyy! Ongelmatilanteissa saat neuvontaa puhelimessa tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

5. Reilu vaihtoturva

Jos olet ostanut pyörän minulta, lupaan hyvittää sinulle siitä reilusti vuosienkin päästä vaihtaessasi sen uuteen polkupyörään.

Edustamamme merkit