Laadukkaat polkupyörät joka tarpeeseen Hausjärveltä

Ota yhteyttä

Pyörä ja Urheilu A. Koskinen tarjoaa laajan valikoiman polkupyöriä kilpailukykyisin hinnoin Hausjärvellä. Valikoimassa on sekä uusia että käytettyjä polkupyöriä.

Monipuolisen urheilukaupan pyörämerkkivalikoimaan kuuluvat laatumerkit kuten Multicycle, Frappe, Madison, Rock Machine, Helkama ja Orbea. Pyydä rohkeasti apua valinnassa ja löydä oma suosikkisi.

Monipuolinen pyörä- ja urheiluliike sijaitsee Hausjärven Oitissa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan!

Asiantunteva opastus uuden pyörän ostajalle

Ostaessasi Pyörä ja Urheilu A. Koskisen valikoimasta uuden pyörän, saat sen aina valmiiksi kasattuna ja säädettynä. Liike tarjoaa asiantuntevan avun pyörän valintaan sekä opastuksen pyörän oikeaan käyttöön ja hoitoon.

Saat lisäksi maksuttoman tarkastushuollon 20" ja sitä suurempiin pyöriin noin 100 ajokilometrin jälkeen. Jos haluat tutustua ja testata pyöriä omassa rauhassa, voit varata liikkeeseen henkilökohtaisen ilta-ajan.

Myös uuden pyörän toimitus kotiisi onnistuu Hausjärven alueella. Toimitus on ilmainen 0–20 kilometrin säteelle. 20–30 kilometrin matkasta toimitusmaksu on 20 €.

Arin 5 vinkkiä polkupyörän ostajalle

1. Koeaja ainakin muutama eri pyörä

Koeaja 2–3 erilaista pyörää. Vaikka pyörä olisi teknisesti kuinka hyvä tahansa, muttei tunnu hyvältä, niin silloin se ei ole sinun pyöräsi!

2. Älä tuijota vain hintaa

Keskity hyvään hinta-laatusuhteeseen. Kallis ei ole välttämättä paras vaihtoehto, halvin ei koskaan. Halvasta pyörästä tulee tosi kallis, jos se ei tunnu hyvältä ja jää käyttämättömänä lojumaan nurkkiin.

3. Pyydä säädöt valmiiksi kuntoon

Ostaessasi pyörän Pyörä ja Urheilu A. Koskiselta, saat sen valmiiksi säädettynä juuri sinulle. Saat myös opastuksen pyörän oikeaoppiseen käyttöön!

4. Muista säännölliset huollot

Mikäli pyörääsi tulisi ajan saatossa ongelmia, et jää pulaan. Huolto pelaa ja varaosia löytyy! Ongelmatilanteissa saat neuvontaa puhelimessa tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

5. Varmista reilu vaihtoturva

Jos olet ostanut pyörän minulta, lupaan hyvittää sinulle siitä reilusti vuosienkin päästä vaihtaessasi sen uuteen polkupyörään.

Ohessa muutama esimerkki uusien pyörien tarjonnasta:

Myynnissä myös edulliset käytetyt polkupyörät

Uusien polkupyörien lisäksi valikoimaan kuuluvat hyväkuntoiset käytetyt polkupyörät. Pyörät ovat ajokuntoon tarkistettuja ja joukossa on aika ajoin myös todellisia helmiä. Jos sinulla on hyvä käytetty pyörä, saat siitä huippuhyvityksen vaihdossa uuteen menopeliin.

Jos pohdit, kannattaisiko polkupyöräsi laittaa vaihtoon vai kunnostaa, ota rohkeasti yhteyttä Pyörä ja Urheilu A. Koskiseen! Saat tarvittaessa liikkeen kautta perusteellisen polkupyörän huollon ja tarvittavat varaosat.

Lue lisää polkupyörähuolloista